Таємниці дворику краєзнавчого музею та історії Панянки

Ціна

150 грн

1 Днів

Дата відправлення

За запитом

Організатор туру

Зоя Неділько

Полтава. Історії однієї вулиці. Авторські пішохідні екскурсії Полтавою для полтавців та гостей міста.

28.04. Екскурсія “Таємниці Дворику краєзнавчого музею”.

Краєзнавчий музей нашого міста – найкрасивіша будівля Полтави, колишній будинок Полтавського губернського земства, – творіння архітектора Василя Кричевського в стилі українського модерну. Музей має близько 300 тисяч експонатів, унікальні колекції, предмети історії. археології, етнографії, природознавства. І всі ми, хоч раз, але були в цьому музеї.

А чи були Ви в дворику краєзнавчого музею? Знаєте його історії та таємниці? Бачили унікальні експонати, які там знаходяться? Чи знаєте, що в дворику музею уже квітнуть магнолії? Якщо ні – то саме час всі ці скарби побачити – в нашій суботній екскурсійній прогулянці ” Історії однієї вулиці” Запрошуємо на пішохідну екскурсію Полтавою – вулицею Конституції з відвіданням дворику краєзнавчого музею, прогулянкою межами фортеці та Панянкою, Сонячним та Петровським парком – першим ботанічним садом міста, побачимо найстаріший особняк міста – будинок генеральші Селастельникової ,послухаємо історії минувшини про цілюще джерело, Полтавську фортецю, кам’яницю-замок Якова Руденка з підземеллями,заповненими скарбами.

Загальна тривалість такої пішохідної екскурсії 2.5-3 год. 

Екскурсії Полтавою

Вартість – 150 грн/ дорослий, 130 грн. (дитина до 16 років). У вартість уже входять вхідні квитки до музею. Вартість екскурсії для ВПО 220 грн./ос.  (діти до 6 років – безкоштовно).

Особисті витрати.

Частину виручених від екскурсії коштів перераховуємо на підтримку ЗСУ. Обов’язковий попередній запис на екскурсію за тел.: 050-107-16-89, 096-57-67-044. Телефонуйте, пишіть у месенджер чи вайбер.  Обіцяємо, буде цікаво.
Приєднуйтеся до нас у соцмережах, щоб завжди першими дізнаватися про нові тури, екскурсійні програми та маршрути. Посилання на групу у фейсбук “Турагентство TERRA” – внизу цієї сторінки