Відгуки туристів

Відгуки наших туристів

Rated 5 out of 5

Понад 15 років користуюся послугами ТА “ТЕRRA”. Нещодавно побували з подругою на екскурсії по мальовничому Закарпатті. Як завжди, найкращі враження!!!

Дуже насичена програма для екскурсантів різного віку. Це і старовинні замки та музеї, Аквапарки “Карпатія” та “Косино” з їх термальними водами та атракціонами. Перехоплює подих від величної краси Карпатських гір, серебристих вод озера Сеневір та водоспаду Шипіт. Хто там не бував, обов’язково їдьте – не пожалкуєте!

Велике спасибі нашим водіям і звичайно Зої Григорівні за організацію та проведення поїздки! Мирного всім неба! Віримо в нашу перемогу! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!!!

ВАЛЕНТИНА.

Валентина.
Rated 5 out of 5

Звернулася до Тера-тур з досить специфічним замовленям – відвідини Полтавського гірничо-збагачувального комбінату для ознайомлення майбутніх спеціалістів геологічної галузі з роботою ГЗК. Безмежно вдячна пані Зої – зрозуміла наш запит і нашу проблему, посприяла в усьому і навіть більше, організувала нам чудову екскурсію до Горішніх Плавнів і власне Полтавського ГЗК. Навіть такі нюанси, як “де нагодувати студентів” – було враховано! Неймовірно вдячні неймовірний екскурсійний день, за організацію і максимальне орієнтування на запит!

Усім раджу!

Анна
Rated 5 out of 5

Дякуємо за два неймовірних дні у Львові для нашої групи. До міста ми їхали вперше.Організація проїзду, піших екскурсій по старому місту, харчування , проживання – це все на високому рівні. Ми познайомилися зі Львовом, у нас був вільний час. Сплановано все компактно так, що ми змогли ще пів дня провести в Києві. Дякуємо турагентству за організацію

Світлана Сердюченко
Rated 5 out of 5

Дякую,за неймовірну подорож по Закарпатті,море емоцій,все дуже сподобалось.Керівник Дуже дякую за цю чудову екскурсію все на вищому рівні 💯🔥

Яніна
Rated 5 out of 5

Ось і скінчився наш вікенд Полтавою, та досі чую розповідь Зої про мальовниче місто, в яке були закохані Микола Гоголь, Іван Котляревський, Панас Мирний. Ця закоханість не оминула нашого чудового екскурсовода, жінку, яка всією душею вболіває за свою Полтаву. І напевно вібрація її серця передалася нам. Це були неперевершені два дні. Ми ніби заглянули у минуле та відчули всю біль ти велич цього краю. Гоголь та Котляревський, Короленко та Панас Мирний, Мазепа та рід Кочубеїв, Антон Макаренко… Кожен залишив свій слід у людській пам’яті.

Зоя, наша щира подяка Вам за кропітку працю, за чарівну мову та глибокі знання історії рідного краю в який Ви закохуєте своїх екскурсантів!

Леся Сандул
5
Rated 5 out of 5
5 з 5 зірок (на основі 11 відгуків)
Відмінно100%
Дуже добре0%
Нормально0%
Погано0%
Жахливо0%